This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Javító Toll

/Javító Toll
Javító Toll 2024-03-06T12:16:36+00:00

Toll Szett

HORZSOLÁS JAVÍTÓ TOLL

Színkód alapján, egyedileg készítve

Horzsolás javító autófesték toll

Vásárold meg autó javító termékeinket, és lásd a különbséget!

Vásárlás most!

HORZSOLÁSRA ÉS KAVICSFELVERŐDÉSRE

Az autó fényezésén keletkezett horzsolások esztétikus javítása házilag az egyik legnehezebb feladatok közé tartozott idáig. Ma már erre is kínálunk megfelelő megoldást a CarColor által kifejlesztett, és színkód alapján egyedileg elkészített horzsolás javító toll és stift szett személyében. Az erre a célra kialakított tollhegynek és ecsetelőnek köszönhetően könnyebben javíthatjuk a hosszanti sérüléseket autónk fényezésén. Mint minden termékünk, ez is gyári minőségű autófestékkel biztosítja a tökéletes színegyezést.

A CarColor Horzsolásjavító Toll egy innovatív és könnyen használható eszköz, amelyet kifejezetten az autók külső felületein keletkező horzsolások és kisebb sérülések gyors és esztétikus javítására fejlesztettek ki. A színkód alapján egyedi módon elkészített festékkel, valamint tollhegyének és ecsetelőjének köszönhetően lehetővé teszi, hogy otthon, házilag is professzionális minőségű javításokat végezhessünk.

Fényezés Javító Toll jellemzői:

• Egyedi Színkód alapján Készített Festék: A CarColor gondosan kiválasztott, egyedi színkód alapján elkészített festéke lehetővé teszi, hogy a javított terület pontosan illeszkedjen az autó eredeti színéhez. Ez a megközelítés biztosítja a tökéletes színegyezést és esztétikus kijavítást.

• Tollhegy és Ecsetelő Kombináció: A tollhegy lehetővé teszi a precíz és könnyű alkalmazást, különösen hosszanti horzsolások esetén. Az ecsetelő pedig segíthet a pontosabb festékfelvitelben és a szélesebb területek kezelésében.

• Gyári Minőségű Autófesték: A termék gyári minőségű autófestéket használ, ami biztosítja, hogy a kijavított terület ne csak esztétikus legyen, hanem hosszú távon is ellenálljon az időjárás és a környezeti hatásoknak.

• Könnyű Használat: A CarColor Horzsolásjavító Toll egyszerűen alkalmazható otthoni környezetben is. A mellékelt útmutató segít a felhasználónak lépésről lépésre végrehajtani a javítási folyamatot.

Az autófesték stift használata ideális a gyors és esztétikus javításokhoz, lehetővé téve, hogy autód fényezése szép és ápolt maradjon a mindennapi használat során.

Vásárold meg autó javító termékeinket, és lásd a különbséget!

Vásárlás most!

Fényezés Javító Toll Használata

A horzsolás javító toll, más néven Fényezés javító toll, egy speciális eszköz, amelyet autók külső felületén lévő kisebb horzsolások, és karcolások javítására terveztek. Az alábbiakban megtalálod az általános lépéseket a toll használatához:

• Tisztítsd meg a sérült területet: Kezdd azzal, hogy alaposan megtisztítod a sérült területet. Használj kímélő autómosószert és langyos vizet, majd szárítsd meg a felületet. A szilikon és zsírok eltávolítására használjunk szilikon lemosót.

• Vizsgáld meg a karcolást: Ellenőrizd, hogy a karcolás mennyire mély, és ügyelj rá, hogy nincsenek-e egyéb károk a környező területeken. Ha rozsdát fedeznél fel, akkor használj rozsdaátalakítót.

• Gyakorold a toll és a stift használatát: A csomagban található fecskendő segítségével a festéket a toll festéktartó részébe kell betölteni. Ezt követően zárja vissza a tollat, majd helyezze a toll hegyét egy papírra. Óvatosan nyomja be a toll hegyét, mindaddig még azt a festék át nem itatja. Mindig használjon gumikesztyűt! Gyakoroljuk a fej és az ecset használatát. Vékony rétegben kenjük fel egy próbalapra, hogy ellenőrizhessük a színt.

• Vékony rétegben és egyenletesen vidd fel a festéket: Az applikátorral finoman és egyenletesen vidd fel a festéket a sérülésre. Próbálj meg a sérülésbe dolgozni, és ügyelj arra, hogy ne vigyél fel túl sok festéket egyszerre. Vedd figyelembe, hogy minél vastagabb rétegben viszed fel a javítófestéket, annál sötétebb lesz az árnyalat.

• Hagyd megszáradni: Hagyd megszáradni a festéket a gyártó által ajánlott időtartamon belül. Ne érj hozzá a felülethez addig, amíg teljesen megszilárdul.

• Szükség esetén ismételd meg a folyamatot: Ha a karcolás még mindig látható, ismételd meg a folyamatot. Ha a karcolás mélyebb, akkor lehet, hogy többször kell alkalmazni a festéket.

Vásárlás

Autófesték spray: az otthoni fényezésjavítás mestere

By | január 24th, 2024|Categories: Autófesték Spray|Tags: , |

Sziasztok, autórajongók! Ma egy igazán izgalmas témát hoztam nektek. Ha [...]

Autófesték spray: az otthoni fényezésjavítás mestere bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Autófesték Toll: A Varázslatos Megoldás az Apróbb Sérülésekre

By | január 23rd, 2024|Categories: Autófesték Javító Termékek, Autófesték Spray, Egyéb, Fényezés Javítás Házilag|

Autóink mindennapi használat során számtalan külső behatásnak vannak kitéve, amelyek [...]

Autófesték Toll: A Varázslatos Megoldás az Apróbb Sérülésekre bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Autófesték Javítás Házilag: Öt lépés a Ragyogó Eredményért

By | január 23rd, 2024|Categories: Fényezés Javítás Házilag|Tags: , , |

Autóink külső megjelenése az első benyomást kelti másokban, és sok [...]

Autófesték Javítás Házilag: Öt lépés a Ragyogó Eredményért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Mire jó a fényezés javító stift?

By | január 22nd, 2024|Categories: Autófesték Javító Termékek|Tags: , , |

Mire jó a fényezés javító stift? A fényezésjavító stift egy [...]

Mire jó a fényezés javító stift? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

You cannot copy content of this page

error: Content is protected !!